2021 En Büyük İç Tasarım Trend Tahminleri

  • Anasayfa
  • /
  • 2021 En Büyük İç Tasarım Trend Tahminleri
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaş
2021 En Büyük İç Tasarım Trend Tahminleri

2021 En Büyük İç Tasarım Trend Tahminleri; Moda, tekstil gibi tasarım alanlarındaki trendler günümüzde yaşadığımız toplumlarım bir yansımasıdır. Bir sonraki üretim dönemine şekil vermesi tüketimi etkileyecek ve de yön verecektir. Uzman ekiplerden oluşan araştırmacılarla insanların yaşam tarzı, değişen zevkleri ve tüketim alışkanlıkları gibi konular inceleme altındadır.

 Ev dekorasyonunda evde geçirilen saat, evlerin iç dizaynı, insanların evdeki alışkanlıkları ya da beklentileri gibi unsurlar da trendlere yön vermektedir. İç tasarım trendlerinde de önümüzdeki sezon Yenimahalle İç Mimar firması olarak işlevsel ve şık mobilyaların bulunduğu ilgi çekici ve yaratıcılığa ilham veren detayların iç tasarımda kullanılacağı bir trendi ön görmektedir. 

Yemek Yaparken Sosyalleşmek 

Modern ev tasarımlarında, yemek ve yaşam alanlarının açık olması yemek yaparken sosyalleşmenizi sağlayarak yaratıcı ve şık çözümleri sunan bir trend olarak Yenimahalle İç Mimar olarak ön görülmektedir. Bu şekilde de yemek hazırlanırken ya da mutfak toparlanırken, hem misafirlerinizle ilgilenebilecek hem de çocuklarınız ile vakit geçirerek onlara göz kulak olma imkânı sağlanacaktır. Uygun tasarım mobilyalar ile mutfağı ve yaşam alanını şık ve pratik bir rahat bir oturma alanı, keyifli bir yemek alanına dönüştürebilmeniz tavsiye edilmektedir.

Önümüzdeki sezonda küçük alanlar için pratik ve yenilikçi çözümler geliştirilmesi öngörülmektedir. Yaklaşık 40 metrekarenin altında bulunan evler için yeterli ve fonksiyonel yaşam alanları ile modern tasarımlar yapılmaya devam edilmektedir. Yenimahalle İç Mimar, renklerde ve mobilyalarda sıcak ve enerjik vurgular sunan tasarımcıları ile sınırlı bir alan için de oldukça kolay, sade, şık ve işlevsel bir dekor tasarımı yapmaktadır.

Malzemeler ve Renkler

Yenimahalle İç Mimar, doğal, organik ve sürdürülebilir çağdaş tasarımcılarla evlerinizi oluşturmak için kullandığı malzemelerde, dokular ve renklerin dizaynı üzerinde birçok dekor kompozisyonuna benzersiz güzellikler sunmaktadır. Dijital baskılı kumaşlar yerine önümüzdeki sezon gerçek nakış, kalın yün, keten gibi unsurları modern dekor düzenlemelerin görüldüğü bir yılolacaktır. Kabartmalı duvar kaplamaları veya bambu duvar kaplamaları ve kağıtların doğal hissi gibi beklenmedik ve yaratıcı detaylar, modern ortamlara güzel bir dokunma hissi verecektir.

 

 

 

 


23 51
Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması (çerez politikası) ve gizlilik sözleşmesi hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.